Finanční leasing dle české účetní legislativy a IFRS - Šojdelová, Barbora; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem mé práce je komparace české účetní legislativy a mezinárodních účetních standardů v oblasti finančního leasingu. Práce je rozdělena do dvou základních částí. První část je věnována české účetní legislativě. Druhá část je věnována mezinárodním účetním standardům. Obsahově obě uvedené části zahrnují jak praktickou, tak teoretickou oblast finančního leasingu. Na závěr jsou zkoumány a porovnávány rozdíly, které nám jednotlivé systémy přináší.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční leasing; bakalářské práce; financial leasing; bachelor's theses