Vnímání značky Danone - Šmejkalová, Radka; Skokanová, Dagmar; Tůmová, Miluše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé práce bylo zjistit, jak konzumenti mléčných výrobků vnímají značku Danone. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a části praktické. Teorie vysvětluje základní pojmy a v praktické části jsou vyhodnoceny výsledky mého šetření.
Vedoucí práce: Dagmar Skokanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketingový výzkum; bakalářské práce; marketing research; bachelor's theses