Daňové příjmy municipalit a význam daně z nemovitosti ve vybraných zemích - Vebrová, Lenka; Láchová, Lenka, 1959-; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce je zaměřena na daňové příjmy místních rozpočtů a komparaci jejich struktury ve vybraných zemích: Slovensko, Nizozemsko, Polsko. Největší pozornost je věnována dani z nemovitosti a případně dalším příjmům, nejčastěji v podobě poplatků, které jsou v kompetenci municipalit a jejichž výše může být určena právě na nejnižší úrovni řízení.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; místní poplatky; bakalářské práce; local fees; bachelor's theses