Pojištění profesní odpovědnosti - Ostrihonová, Petra (2010)
Práce je věnována tématu pojištění profesní odpovědnosti. Uvádí charakteristické rysy pojištění profesní odpovědnosti a jeho konstrukci. Zkoumá postavení profesních komor a sdružení při konstrukci pojištění. Popisuje situaci na současném pojistném trhu v České republice. Představuje vybrané produkty a na vybraném vzorku pojistitelů porovnává jejich nabídky.