Pojištění profesní odpovědnosti - Ostrihonová, Petra; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce je věnována tématu pojištění profesní odpovědnosti. Uvádí charakteristické rysy pojištění profesní odpovědnosti a jeho konstrukci. Zkoumá postavení profesních komor a sdružení při konstrukci pojištění. Popisuje situaci na současném pojistném trhu v České republice. Představuje vybrané produkty a na vybraném vzorku pojistitelů porovnává jejich nabídky.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; pojištění profesní odpovědnosti; odpovědnost za škodu; bakalářské práce; professional liability insurance; liability for damages; bachelor's theses