Finanční analýza podniku Hochtief CZ, a. s. - Vacek, Tomáš; Mikan, Pavel, 1963-; Brada, Jaroslav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce má za úkol provést finanční analýzu podniku HOCHTIEF CZ a. s. V práci je použita vertikální a horizontální analýza, bilanční pravidla, poměrové ukazatele, rozdílové ukazatele, ekonomické normály, pyramidový rozklad, hodnotový ukazatel, bankrotní modely a porovnání s odvětvím. První kapitola je stručný popis podniku. Druhá kapitola pojednává obecně o finanční analýze. Třetí kapitola zahrnuje metodický aparát, který je následně použit v kapitole čtvrté.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses