Analýza vlivu malého a středního podnikání na regionální konkurenceschopnost - Kudělková, Jarmila (2010)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na význam malého a středního podnikání v rámci Evropské unie i České republiky. Zmíněna je legislativa upravující podporu malého a středního podnikání a také instituce poskytující finanční podporu formou různých dotací. Podpora malých a středních podniků je zpracována v evropském, národním a regionálním měřítku. Podstatou práce je analýza vzájemných interakcí malého a středního podnikání a faktorů regionálního rozvoje, které ovlivňují regionální konkurenceschopnost.