Analýza vlivu malého a středního podnikání na regionální konkurenceschopnost - Kudělková, Jarmila; Wokoun, René, 1953-; Krejčová, Nikola, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na význam malého a středního podnikání v rámci Evropské unie i České republiky. Zmíněna je legislativa upravující podporu malého a středního podnikání a také instituce poskytující finanční podporu formou různých dotací. Podpora malých a středních podniků je zpracována v evropském, národním a regionálním měřítku. Podstatou práce je analýza vzájemných interakcí malého a středního podnikání a faktorů regionálního rozvoje, které ovlivňují regionální konkurenceschopnost.
Vedoucí práce: René Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; strukturální fondy; malé a střední podniky; bakalářské práce; structural funds; small and medium-sized enterprises; bachelor's theses