Problematika rezerv v ČR - Příhodová, Kateřina; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se věnuje problematice rezerv v České republice. Nejprve se zabývá rezervami podle českých právních předpisů včetně daňových zákonů a blíže rozebírá jednotlivé druhy rezerv. Poté se věnuje rezervám podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví a porovnává je s úpravou podle českých předpisů. Jednotlivé kapitoly jsou doplněny o názorné příklady. Práce je zakončena praktickou ukázkou tvořených rezerv v konkrétní české firmě.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses