Smluvní zajištění kamionové dopravy - Čížek, Ondřej; Švarc, Zbyněk, 1950-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá kamionovou dopravou, přesněji její právní úpravou v České republice. Hlavní oblastí zájmu je kamionová doprava vnitrostátní. Ke zpracování i mezinárodní dopravy by byla potřeba další bakalářská práce. U vnitrostátní kamionové dopravy se práce zabývá především popisem a zhodnocením právní úpravy této problematiky v České republice. V rámci tohoto popisu nebylo možné nezmínit smlouvu o přepravě věci, které je věnována jedna celá kapitola. Hodnocení, které je až na jednu výjimku vesměs kladné, je obsaženo v závěru mé práce
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses