Úplata za poskytnutá plnění z pohledu judikatury ESD - Bečičková, Sylva; Svátková, Slavomíra, 1957-; Nachtigalová, Marika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato práce je zaměřena na úplatu za poskytnutá plnění a na základní oblasti daně z přidané hodnoty, které se k úplatě vztahují. Pro účely práce nás bude zajímat její úprava v tuzemském zákoně o DPH a evropské legislativě. Tato je představována Směrnicí Rady 2006/112/ES a judikaturou Evropského soudního dvora. Cílem práce je vyhodnocení pojmu úplaty a závěrů pro tuzemskou praxi.
Vedoucí práce: Slavomíra Svátková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses