Podnikový reporting na platformě MS SQL Server - Štěrba, Ladislav (2010)
Práce pojednává o podnikovém reportingu za použití platformy Microsoft SQL Server 2008 R2. První část práce se zaobírá technickou stránkou věci a věnuje se nástrojům Integration Services, Reporting Services, Analysis Services a také možnostem integrace s jinými podnikovými informačními systémy. Další část se zaobírá přínosy a možnostem využití Business Intelligence řešení firmy Microsoft ze strany podniku a uvádí i několik použití z praxe.