Podnikový reporting na platformě MS SQL Server - Štěrba, Ladislav; Pitka, Lukáš, 1984-; Adámek, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce pojednává o podnikovém reportingu za použití platformy Microsoft SQL Server 2008 R2. První část práce se zaobírá technickou stránkou věci a věnuje se nástrojům Integration Services, Reporting Services, Analysis Services a také možnostem integrace s jinými podnikovými informačními systémy. Další část se zaobírá přínosy a možnostem využití Business Intelligence řešení firmy Microsoft ze strany podniku a uvádí i několik použití z praxe.
Vedoucí práce: Lukáš Pitka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses