Dopad krize na trh HZL - Boček, Miroslav; Radová, Jarmila; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce má za úkol představit hypoteční zástavní listy jako zajímavý investiční instrument vhodný jak pro velké, tak i pro drobné investory. Popisuje podmínky a povinnosti bank při emisi, vedení evidence krytí a dalších náležitostech spojených s působením na trhu hypotečních zástavních listů. Představuje jednotlivé emitenty na českém trhu a možnosti, jak získat jejich zástavní listy. V závěru se pokouší analyzovat vliv ekonomické krize a daňové reformy z roku 2008 porovnáním výnosnosti jednotlivých zástavních listů.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses