Rozhodčí řízení - Braunová, Petra; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Hlavním cílem této bakalářské práce je charakterizovat podstatu rozhodčího řízení a objasnit všechny hlavní otázky spojené s rozhodčím řízením. První kapitoly jsou zaměřeny na historii rozhodčího řízení, právní úpravu rozhodčího řízení, rozhodčí smlouvu a postavení osoby rozhodce. Druhá polovina bakalářské práce je o průběhu rozhodčího řízení a dále zahrnuje shrnutí hlavních výhod a nevýhod, které rozhodčí řízení představuje.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; rozhodčí řízení; bakalářské práce; arbitration proceedings; bachelor's theses