Popis a porovnání biometrických metod využívaných v IT - Müller, Pavel; Balada, Jakub; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Hlavními cíly této práce jsou podrobné zpracování základních faktů a principů oboru biometrické identifikace, které budou základem k dalšímu představení pěti vybraných biometrických metod (otisky prstů, geometrie ruky, tvář, hlas a oční duhovka) a následně i k jejich hodnocení a výběru nejperspektivnějších metod na základě čtyř zvolených souhrnných hodnotících kritérii (finanční náklady, spolehlivost, stupeň zabezpečení a ostatní kritéria). Přičemž samotné hodnocení bude provedeno na základě faktů prezentovaných v průběhu celé práce a bude koncipováno takovým způsobem, aby ho bylo možné využít i v případě výběru biometrické identifikační metody pro konkrétní nasazení v praxi.
Vedoucí práce: Jakub Balada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; informační technologie; hlas; bakalářské práce; information technology; voice; bachelor's theses