Metódy prania špinavých peňazí - Exler, Eduard (2010)
Táto bakalárska práca obsahuje prehľad niektorých metód prania špinavých peňazí. Prvá kapitola obsahuje úvod do problematiky a jej teoretický aspekt. Zvyšné kapitoly predstavujú kategórie samotného prehľadu. Metódy sú klasifikované podľa odvetvia ekonomiky, do ktorého spadá ich kľúčový prvok. Cieľom je prispieť k lepšiemu pochopeniu tejto problematiky.