Metódy prania špinavých peňazí - Exler, Eduard; Paholok, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Táto bakalárska práca obsahuje prehľad niektorých metód prania špinavých peňazí. Prvá kapitola obsahuje úvod do problematiky a jej teoretický aspekt. Zvyšné kapitoly predstavujú kategórie samotného prehľadu. Metódy sú klasifikované podľa odvetvia ekonomiky, do ktorého spadá ich kľúčový prvok. Cieľom je prispieť k lepšiemu pochopeniu tejto problematiky.
Vedoucí práce: Igor Paholok
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses