Ekonomika profesionálního sportovního klubu - Vácha, Jan (2010)
Práce popisuje způsob hospodaření FC Hradec Králové. Detailnější informace ukazuje ekonomická, finanční a SWOT analýza. Konkurenceschopnost klubu zjistíme z porovnání českých a zahraničních lig.