Ekonomika profesionálního sportovního klubu - Vácha, Jan; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce popisuje způsob hospodaření FC Hradec Králové. Detailnější informace ukazuje ekonomická, finanční a SWOT analýza. Konkurenceschopnost klubu zjistíme z porovnání českých a zahraničních lig.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses