Ekonomika profesionálního sportovního klubu - Ptáček, David (2010)
V bakalářské práci se snažím analyzovat ekonomickou stránku klubu pomocí finanční analýzy a následného porovnání výsledků s vybranými kluby z domácí soutěže a s jedním klubem ze zahraničí. Práce by měla odhalit slabé stránky a navrhnout možná řešení nastalé situace.