Ekonomika profesionálního sportovního klubu - Ptáček, David; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
V bakalářské práci se snažím analyzovat ekonomickou stránku klubu pomocí finanční analýzy a následného porovnání výsledků s vybranými kluby z domácí soutěže a s jedním klubem ze zahraničí. Práce by měla odhalit slabé stránky a navrhnout možná řešení nastalé situace.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; sport; finanční analýza; bakalářské práce; sport; financial analysis; bachelor's theses