Sportovní koncepce obce - Bauerová, Andrea; Kotáb, Jiří; Hejkal, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce se zabývá navržením sportovní koncepce obce. Vychází z popisu současné situace v oblasti sportovní infrastruktury a vztahů mezi jednotlivými subjekty tělesné výchovy a sportu v České republice. Popisuje současné trendy ve financování provozu sportovních zařízení a poskytování různých typů podpor sportovnímu klubu z veřejných rozpočtů. Nedílnou součástí příspěvku je popis jednotlivých právních forem vhodných pro založení sportovní organizaci, která by měla působit v roli servisní organizace pro vykonávání sportovní koncepce obce.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses