Změny v chování klientů v oblasti pronájmu a prodeje nemovitostí v Praze v době krize. - Kračún, Marek (2010)
Tato práce se zabývá studiem změn v chování klientů v oblasti pronájmů a prodeje nemovitostí v Praze v době krize. První teoretická část se věnuje specifikacím a definicím marketingu, marketingového výzkumu a marketingové segmentace s podrobnějším rozdělením klientů do skupin. V druhé části se nachází analýza činnosti společnosti Inversiones en Renta RC Alfa s.r.o., změny v chování jejich klientů v době krize a návrh na vylepšení do budoucna.