Změny v chování klientů v oblasti pronájmu a prodeje nemovitostí v Praze v době krize. - Kračún, Marek; Postler, Milan, 1960-; Melichar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce se zabývá studiem změn v chování klientů v oblasti pronájmů a prodeje nemovitostí v Praze v době krize. První teoretická část se věnuje specifikacím a definicím marketingu, marketingového výzkumu a marketingové segmentace s podrobnějším rozdělením klientů do skupin. V druhé části se nachází analýza činnosti společnosti Inversiones en Renta RC Alfa s.r.o., změny v chování jejich klientů v době krize a návrh na vylepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses