Transparentnost aktivit a výsledků organizací - Jaša, Jakub; Hykš, Ondřej; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na historický vývoj transparentnosti firem v rámci rozvoje mezinárodních investic, definuje základní přínosy a nevýhody transparentního poskytování informací, stejně tak jako problémy s tím spjaté. Tato práce také představuje organizace, které na tomto poli v působí, a normy, jež byly těmito organizacemi vytvořeny. V praktické části je analyzována míra transparentnosti Československé Obchodní Banky, a.s. a Unilever Group.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses