Průvodcovské služby v historických sídlech České republiky - Nývltová, Eliška; Netková, Jarmila; Štětinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá analýzou průvodcovských služeb ve vybraných historických sídlech České republiky. První část definuje základní pojmy - průvodcovské služby a historické sídlo. Druhá část charakterizuje průvodcovskou činnost jako celek a zabývá se historií a současným stavem průvodcovských služeb v historických sídlech (městech). Třetí část obsahuje analýzu dotazníků vyplněných pracovníky informačních center a čtvrtá část shrnuje doporučení pro zlepšení služeb průvodců ve městech.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; průvodci; bakalářské práce; tour guides (persons); bachelor's theses