Návrh databáze pro poskytovatele internetového připojení - Mareček, Aleš; Palovská, Helena, 1959-; Palovský, Radomír, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou, návrhem a implementací databáze pro aplikaci, kterou by mohla využívat organizace poskytující internetové připojení. Celá práce je postavena na několikaletých osobních zkušenostech autora v oblasti poskytování internetového připojení. Jejím hlavním cílem je vytvořit flexibilní návrh databáze a úspěšně jej otestovat v databázovém systému Oracle 10g Express Edition. Hlavní funkcí databáze je pokrýt následující tři oblasti firemních procesů: evidence zákazníků, správa majetku a poskytování přehledu o jednotlivých zaměstnancích. Funkčnost databáze je ověřena pomocí implementace a naplnění databáze testovacími daty.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; Oracle (databázový systém); bakalářské práce; databases; Oracle (database system); bachelor's theses