Zásoby - Mašová, Veronika (2010)
Bakalářská práce "Zásoby" se zabývá problematikou zásob vlastní výroby. Tato oblast je řešena z pohledu české legislativy a IFRS. Práce je zaměřena zejména na ocenění zásob vlastní výroby. Teoretické poznatky vyplývající z české legislativy a IFRS jsou zpracovány do praktických příkladů a následně jsou vytyčeny oblasti, v nichž se česká legislativa a IFRS odlišují.