Zásoby - Mašová, Veronika; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce "Zásoby" se zabývá problematikou zásob vlastní výroby. Tato oblast je řešena z pohledu české legislativy a IFRS. Práce je zaměřena zejména na ocenění zásob vlastní výroby. Teoretické poznatky vyplývající z české legislativy a IFRS jsou zpracovány do praktických příkladů a následně jsou vytyčeny oblasti, v nichž se česká legislativa a IFRS odlišují.
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses