Operační systém Android - Kolín, Tomáš; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Ve své bakalářské práci nazvané Operační systém Android popisuji nástroje, možnosti a specifika relativně nového operačního systému pro telefony a jiná přenosná zařízení, který se jmenuje Android. Práce má několik částí. V první se věnuji pozadí celého projektu Android. V další se již zabývám konkrétními nástroji, které jsou vyvíjeny pro programátory, aby jim umožnily nebo usnadnily vývoj pro tuto platformu. Další a zdaleka největší část obsahuje konkrétní popis specifik, možností a nástrojů, které tento systém programátorovi nabízí k využití. V poslední, praktické části demonstruji popsaná specifika a možnosti na vzorové aplikaci.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses