Srovnání postoje České republiky a Spolkové republiky Německo k Ruské federaci (na základě analýzy vybraných médií) - Urbanovská, Aneta, 1987-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Knotková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zabývá srovnáním postoje českých a německých médií k Ruské federaci v politické, ekonomické a mezinárodně bezpečnostní oblasti.
Vedoucí práce: Zbyněk Dubský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; média; bakalářské práce; media; bachelor's theses