Návrh databáze pro MŠ Pastelka - Grombíř, Tomáš; Palovská, Helena, 1959-; Macák, Petr, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá analýzou a návrhem databáze pro mateřskou školku Pastelka. Dále pak instalací databázového systému MySQL včetně jeho nastavení. Ověření funkčnosti navržené databáze a databázového systému proběhlo prostřednictvím aplikace vytvořené v jazyce PHP.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; MySQL (databázový systém); bakalářské práce; databases; MySQL (database system); bachelor's theses