Fondové hospodaření příspěvkových organizací na Kolínsku - Břízová, Kateřina; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Hlavním cílem bakalářské práce je rozbor hospodaření fondů příspěvkových organizací a změn plynoucích pro příspěvkové organizace z účetní reformy. V teoretické části jsou obecně charakterizovány příspěvkové organizace a rozebírána problematika jednotlivých fondů, které příspěvkové organizace tvoří. V praktické části je analyzováno hospodaření fondů konkrétního vzorku vybraných příspěvkových organizací za rok 2008. Na závěr je přiblížena účetní reforma v oblasti veřejných financí a její dopady na hospodaření příspěvkových organizací.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses