Zhodnocení změny skladového informačního a řídicího systému v ČSAD Hodonín a.s. - Kůdelová, Zuzana (2010)
Diplomová práce se zabývá skladovým informačním a řídícím systémem ve společnosti ČSAD Hodonín a.s., předního poskytovatele logistických služeb s převažujícím podílem skladování zboží cizích ukladatelů. Prvním cílem práce je zhodnotit změnu skladového informačního a řídícího systému v této společnosti a druhým návrh postupu při výběru systému a jeho dodavatele.