Zhodnocení změny skladového informačního a řídicího systému v ČSAD Hodonín a.s. - Kůdelová, Zuzana; Pernica, Petr, 1948-; Černý, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá skladovým informačním a řídícím systémem ve společnosti ČSAD Hodonín a.s., předního poskytovatele logistických služeb s převažujícím podílem skladování zboží cizích ukladatelů. Prvním cílem práce je zhodnotit změnu skladového informačního a řídícího systému v této společnosti a druhým návrh postupu při výběru systému a jeho dodavatele.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; informační systémy; diplomové práce; information systems; master's theses