Zhodnocení vypovídací schopnosti bankrotních a bonitních modelů na podniku FIC CZ s.r.o. - Absolon, Tomáš (2010)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na použití metod finanční analýzy, především bankrotních a bonitních modelů, na zbankrotovaném podniku FIC CZ s.r.o. Jejím hlavním cílem je zhodnocení vypovídací schopnosti těchto modelů při aplikaci na konkrétním podniku a odhalení případných nedostatků v jejich konstrukci či predikci budoucího vývoje.