Zhodnocení vypovídací schopnosti bankrotních a bonitních modelů na podniku FIC CZ s.r.o. - Absolon, Tomáš; Kolářová, Blanka; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Předkládaná bakalářská práce se zaměřuje na použití metod finanční analýzy, především bankrotních a bonitních modelů, na zbankrotovaném podniku FIC CZ s.r.o. Jejím hlavním cílem je zhodnocení vypovídací schopnosti těchto modelů při aplikaci na konkrétním podniku a odhalení případných nedostatků v jejich konstrukci či predikci budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bonitní modely; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses