Ruský pojistný trh - Fedorenko, Anton; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Analýza současného ruského pojistného trhu. Historie, struktura, právní uspořádání trhu. Analýza pěti největších ruských pojišťoven, celková analýza a prognóza.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; pojišťovnictví; Rusko; bakalářské práce; insurance; Russia; bachelor's theses