Klíčové faktory prosperity střední firmy - Horáková, Pavlína; Řehoř, Václav; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce popisuje současný stav střední firmy v oblasti managementu, marketingu, finančního a personálního řízení a ve všech oblastech navrhuje opatření pro dlouhodobý a krátkodobý časový horizont, které by měly zvýšit prosperitu konkrétní střední firmy. V České republice tvoří střední podniky 99,8% všech podniků a představují stabilizátor společnosti. V malých a středních podnicích nejsou manažeři často ekonomicky vzděláni a na řešení problémů vzniklých v důsledku změn okolí podniku nejsou připraveni.
Vedoucí práce: Václav Řehoř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses