Nízkonákladová letecká doprava v období současné hospodářské krize - Smejkalová, Petra (2010)
Předmětem bakalářské práce "Nízkonákladová letecká doprava v období současné hospodářské krize" je analýza současného trhu nízkonákladové letecké dopravy. První kapitola pojednává o letecké dopravě a vymezuje nízkonákladovou leteckou dopravu. Druhá kapitola analyzuje současný trh nízkonákladové letecké dopravy v jednotlivých oblastech. Třetí část popisuje vliv současné celosvětové hospodářské krize na nízkonákladové letecké společnosti a poslední kapitola pojednává o dalším vývoji trhu především nízkonákladové letecké dopravy.