Nízkonákladová letecká doprava v období současné hospodářské krize - Smejkalová, Petra; Vaško, Martin; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Předmětem bakalářské práce "Nízkonákladová letecká doprava v období současné hospodářské krize" je analýza současného trhu nízkonákladové letecké dopravy. První kapitola pojednává o letecké dopravě a vymezuje nízkonákladovou leteckou dopravu. Druhá kapitola analyzuje současný trh nízkonákladové letecké dopravy v jednotlivých oblastech. Třetí část popisuje vliv současné celosvětové hospodářské krize na nízkonákladové letecké společnosti a poslední kapitola pojednává o dalším vývoji trhu především nízkonákladové letecké dopravy.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; letecká doprava; bakalářské práce; air transportation; bachelor's theses