Platební karty a věrnostní programy - Linhartová, Lucie (2010)
Předmětem této bakalářské práce jsou platební karty a věrnostní programy. Práce se v obecné části zabývá základní deskripcí platebních karet, tj. historií, jednotlivými druhy platebních karet, jejich právní úpravou a charakterizuje věrnostní program. Dále práce obsahuje praktickou část -- je zaměřena na analýzu bankovních institucí s důrazem na jejich věrnostní program a doplňkové služby platebních karet.