Platební karty a věrnostní programy - Linhartová, Lucie; Schlossberger, Otakar, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Předmětem této bakalářské práce jsou platební karty a věrnostní programy. Práce se v obecné části zabývá základní deskripcí platebních karet, tj. historií, jednotlivými druhy platebních karet, jejich právní úpravou a charakterizuje věrnostní program. Dále práce obsahuje praktickou část -- je zaměřena na analýzu bankovních institucí s důrazem na jejich věrnostní program a doplňkové služby platebních karet.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; platební karty; bakalářské práce; payment cards; bachelor's theses