Analýza možností plateb v českých internetových obchodech - Pelc, Milan; Brixí, Radim, 1981-; Matuštík, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této práce je zjištění užívání platebních instrumentů při nákupu v českých internetových obchodech. Práce se zabývá e-komerce jako druhem obchodování a jeho rozdělení. V další části popisuje druhy platebních instrumentů při nákupu přes internet. Tyto instrumenty jsou porovnány mezi sebou a je určen nejlepší instrument pro on-line placení. Analytická část práce se zabývá výzkumem užívání těchto instrumentů veřejností.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses