Vývoj a výsledky české rozvojové spolupráce v Angole - Šebánková, Lucie; Kochan, Jan, 1977-; Holas, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá poskytováním rozvojové pomoci do Angoly, která od roku 2006 patří mezi prioritní země zahraniční rozvojové spolupráce ČR. Práce porovnává obecné trendy české ZRS a její vývoj v Angolské republice. Shrnutí vývoje spolu s uvedením konkrétních projektů mají čtenáři poskytnout představu, jak jsou peníze určené na ZRS investovány. Dále řeší otázku, zda je pomoc směřující do Angoly efektivní a zda je rozhodnutí o případném vyloučení Angoly ze seznamu prioritních zemí ČR opodstatněné.
Vedoucí práce: Jan Kochan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; Angola; bakalářské práce; Angola; bachelor's theses