Sponzoring v oblasti finanční sféry. - Sýkorová, Eliška; Postler, Milan, 1960-; Medek, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
V práci se zabývám uplatněním sponzoringu v oblasti finanční sféry, především v pojišťovnictví. V teoretické části definuji sponzoring jako jeden z nástrojů komerčních komunikací, uvádím druhy sponzoringu a jeho součásti, rovněž uvádím specifika sponzoringu v oblasti finanční sféry. V praktické části se zabývám konkrétními sponzorskými aktivitami společnosti Kooperativa pojišťovna a.s., Vienna Insurance Group. Zaměřuji se na hlavní projekt Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov. Charakterizuji tento projekt, hodnotím dané sponzorské aktivity a navrhuji zlepšení pro tento projekt do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; pojišťovnictví; bakalářské práce; insurance; bachelor's theses