Analýza grafického uživatelského rozhraní konkrétních webových stránek - Hejda, Jan; Toman, Prokop, 1942-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této práce je vytvořit metodiku sloužící k porovnání grafického uživatelského rozhraní webových stránek, aplikovat ji na určitý segment webu a tím získat zpětnou vazbu na vhodnost této metodiky. V úvodní kapitole je probrán význam webových služeb a je nastíněn vývoj internetu. Následuje výběr segmentu s popisem specifik. Vlastní metodika je popsána v následující části a hned je použita na vybrané webové stránky. V závěru je popsáno a zhodnoceno toto srovnání. Práci uzavírá zhodnocení zvolené metodiky.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses