Podnikatelský plán kulturně-multifunkčního zařízení v Kladně - Jirků, Veronika; Vojík, Vladimír, 1944-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá založením a provozováním kulturně-multifukčního zařízení v Kladně. Cílem této práce je sestavit podnikatelský plán a reagovat jím na absenci podobného zařízení v regionu. Toto zařízení nabízí zákazníkům kulturní vyžití téměř všeho druhu. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy, které úzce souvisí s podnikatelským plánem, například podnikání, podnikatel, podnik či kulturní zařízení. Praktická část je zaměřena na samotnou realizaci podnikatelského plánu kulturně-multifunkčního zařízení a jeho kulturního potenciálu ve městě a okolí. V této části jsou zmíněny služby a užitek pro zákazníka a jejich zajištění, dále pak informace o společnosti a její právní formě. Není opomenuta ani analýza tržního prostředí, cílová skupina zákazníků, výskyt konkurence či finanční stránka projektu.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses