Dokumentární akreditiv - Látalová, Eva (2010)
Bakalářská práce detailně zachycuje průběh dokumentárního akreditivu a vysvětluje motivaci obchodníků k využití této platební metody. Velká část práce je věnována ukázce dokumentárního akreditivu ve formě swiftové zprávy doplněné o podrobný komentář.